• sns03
  • sns02
  • sns01

PRODUKSI PROFRSSIONAL PIKEUN PUPUKAN MÉLIKA DENGAN CE FDA SERTIFIKAT

Anji Hongde Médis Produk Co., Ltd. nyaéta perusahaan profesional peralatan médis. Perusahaan urang perenahna di - Anji anu parantos ditaksir ka Kota Pangsaéna pikeun Padumukan Manusa ku PBB pikeun lingkunganana anu indah sareng transportasi anu hadé. Éta pisan caket kota palabuan (dua jam ti Shanghai, 3 jam jauhna ti Ningbo). Kaayaan anu pikaresepeun ieu ngamajukeun pamekaran gancang perusahaan urang.

Suplier Profesional sareng Terpercaya pikeun Konsumén Médis saprak 2006